Heavy Events tapahtumat

Heavy Events järjestää monipuolisia kehonvoimaa ja -hallintaa vaativia kilpailu- ja näytöstapahtumia ympäri Suomea.

TANKOMARKKINAT™

Tankomarkkinat™ on monipuolinen kehonhallintalajien tapahtuma, jossa mitellään Suomen Tankotanssiliiton SM-titteleistä ja oheisohjelmassa puolestaan nähdään Aerial Showcase eli eri ilma-akrobatialajien edustajat esiintyvät renkaalla ja muilla välineillä.

HÄME HIGHLAND GATHERING

Kantolan Tapahtumapuistossa järjestettävä Häme Highland Gathering on maamme suurin Scottitapahtuma ja siellä voit kokea mm. säkkipillimusiikkia, kilttejä sekä Highland Games SM-kilpailut, näytteilleasettajia ja muuta ohjelmaa.

Highland Gamesissa kilpaillaan perinteisissä lajeissa kuten hirrensyöksyssä, kiinteävartisen moukarin- ja painojen heitossa sekä kivikuulan työnnössä.

Tietoa urheilijoille osoitteesta www.suomenvoimalajiliitto.fi

Haluatko tapahtuman yhteistyökumppaniksi tai näytteilleasettajaksi? Ota yhteyttä info(@)heavyevents.fi.

PUHDASTA VOIMAA™

Puhdasta Voimaa on antidopingtoiminnan alaisten voimailulajien erikoistapahtuma Hämeenlinnan Elenia-areenalla syksyisin. Ohjelmassa mm. vahvin mies/nainen- ja otevoima MM-kilpailut sekä Timanttityttö™-kilpailut.

Haluatko tapahtuman yhteistyökumppaniksi tai näytteilleasettajaksi? Ota yhteyttä info(@)heavyevents.fi.


HEAVY EVENTS SM

Heavy Events SM on vahvin mies ja nainen lajien Suomen Mestaruus-kilpailu, joka on maamme ensimmäinen lajien SM-kilpailu antidopingtoiminnan alaisuudessa.

Kilpailussa on neljä painoluokkaa sekä miehille, että naisille ja kilpailijoiden on oltava Suomen Voimalajiliiton jäseniä, allekirjoitetun antidopingsopimuksen kera viimeistään 3 kk ennen kilpailua. Sopimuksen myötä kilpailijat ovat Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen (SUEK, ent.ADT) valvonnan alaisia niin kilpailussa, kuin harjoituskaudellakin.

Lajeina kilpailussa on mm. rekan vetoa, tukin nostoa ja muita monipuolisia voimainkoitoksia.

Kilpailu toimii myös karsintana antidopingtoiminnan alaisiin MM-kilpailuihin.

2018 -19 tapahtuma järjestetään Turun Messukeskuksessa.

Tietoa urheilijoille osoitteesta:

www.suomenvoimalajiliitto.fi

Haluatko tapahtuman yhteistyökumppaniksi tai näytteilleasettajaksi? Ota yhteyttä info(@)heavyevents.fi.

SAANA HILLRACE

Saana Hillrace on juoksukilpailu, jossa juostaan Saana tunturin huipulle ja tapahtumassa kunnioitetaan myös Highland Games lajien historiikkia Enontekiöllä, Suomen Ylämailla. 

  • Kilpailuun otetaan mukaan enintään 50 juoksijaa.
  • Kilpailun matka on noin 4 km, jossa matkalla ovat Suomen pisimmät portaat (noin 2 km) ja nousua matkalla kertyy yli 500 metriä.
  • Kilpailuun ei saa osallistua, jos on jonkin urheiluliiton määräämässä urheilun toimintakiellossa.

Osallistumismaksu: Kilpailusarjat: SVLL jäsenet 0€, muut 30€ (juoksija-kortilla 20€). Matkaaja-sarja: 20€

Kilpailusarjat:

Yleinen, naiset ja miehet

Kiltti-sarja:

Sekä naiset, että miehet pukeutuvat perinteen mukaiseen Kilttiin ja kantavat mukanaan repussa lisäpainon; naiset 10kg ja miehet 20kg.

Näiden lisäksi kilpailun ulkopuolella on yleisölle Matkaaja-sarja, johon osallistuneet saavat diplomin Saanan huipun valloituksesta ja puhtaan urheilun tukemisesta osallistumismaksulla.

Yleisön Matkaaja-sarja:

Sarjaan voi osallistua kuka tahansa vauvasta vaariin, joka ei ole urheilun toimintakiellossa. Matkaaja-sarjalaiset palkitaan diplomilla Saanan huipun saavuttamisesta. Osallistumismaksu matkaaja-sarjaan on 20€

Palkintoina on sarjojen parhaille lukuisia tuotepalkintoja sekä Yleisten sarjojen voittajille 250€ palkintoraha.


Juoksukilpailua ennen Kilpisjärven kylällä nähdään aito Highland Games kilpailu, jossa  Pohjoismaiden urheilijat parhaat kohtaavat perinteisissä Scottilajeisssa kuten hirrensyöksyssä ja kiinteävartisen moukarin heitossa.

Koko tapahtuman idea juontaa siihen, että nykyaikaisen Highland Games -lajin katsotaan alkaneen mäkijuoksukilpailusta Craig Choinnichin huipulle Scotlannissa, jonka Kuningas Malcolm III järjesti 1100-luvulla löytääkseen itselleen nopeimman kuninkaallisen viestinviejän.

» Lisätietoja urheilijoille

POLE BATTLE

Pole Battle League on kansainvälinen tankotanssikilpailujen sarja, jossa etsitään Euroopan parasta tankotanssijaa tavallisesta tankotanssikilpailusta poikkeavalla formaatilla. Kilpailussa 2-3 urheilijaa kerralaan ottaa mittaa toisistaan battlena.

Sarjan parhaat urheilijat nähdään vuosittain finaalissa yhdellä Euroopan suurimmista tanssialan messuista Tsekin Brnossa.

Suomen Pole Battlen järjestää www.heavyevents.fi  . Seuraa tiedotustamme vuoden 2018 - kilpailusta.

» Tutustu kilpailun sääntöihin ja sarjoihin.

YHTEISTYÖSSÄ

Hämeen sanomat

HPK Kiekkonaiset

ERÄMESSUT 2018

PALVELUKUMPPANIT