KOULUTUS 

CERTIFIED TRAINER EDUCATION (HEAVY EVENTS TRAINER™)  

Heavy Events tarjoaa koulutusta personal trainereille ja valmentajille, jotka haluavat syventää tietämystään voimailulajien harjoittelusta ja valmennuksesta. Koulutuksen kautta oppilaat saavat lisää kykyä tarjota erikoistuneempia ohjelmia eri lajeista asiakkailleen lukuisten eri harjoitustapojen lisäksi.

Saadakseen Heavy Events sertifioiduin ohjaajan statuksen oppilaiden ei pidä ainostaan suorittaa raskaita, toiminnan täyteisiä oppitunteja, vaan heidän pitää myös tehdä kuntotestit koulutuksen alussa ja lopussa jossa heidän pitää saavuttaa heille henkilökohtaisesti asetettu kehitystavoite opittuja metodeja käyttämällä. Kehitystavoite on vaadittu, koska se on ainoa keino todella ymmärtää koulutuksen syvemmät osa-alueet ja sen jälkeen oppilaat ovat entistä kyvykkäämpiä antamaan parastaan omille asiakkailleen.

Koulutuksen opettajina ovat Heavy Eventsin omistaja Jyrki Rantanen sekä tunnettuja vierailijoita muista lajeista vahvistettuna eri alojen ammattilaisilla.

Koulutus kestää 4 kuukautta ja se sisältää alku- ja lopputestit sekä koulutus- ja ryhmäharjoittelupäivät neljänä viikonloppuna. Koulutus- ja ryhmäharjoittelupäivinä käydään läpi seuraavat lajit ja muut valmentamisen työkalut:

  • vahvin mies/nainen lajit
  • painonnosto
  • highland games
  • voimanosto 
  • otevoimailu
  • urheiluvammojen ensiapu ja kuntoutus 
  • kehonhuolto, liikkuvuus ja venyttely

Koulutuksen hinta on 1690 € sis.alv. 24% ja se sisältää majoituksen ja ateriat koulutus- ja ryhmäharjoittelupäivinä 2hh huoneissa. Hinta ilman majoitusta ja aterioita on 1390€.

Seuraava koulutus alkaa marras-joulukuussa Hämeenlinnassa. Jos haluat hakea koulutukseen, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus taustatietoinesi osoitteeseen info@heavyevents.fi.

Jos sinut valitaan, niin sinulta veloitetaan ennakkomaksu 200 € (sis.alv 24%), jota ei palauteta mikäli peruutat osallistumisesi. Loppuerä veloitetaan 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Koulutus on mahdollista maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla tai osamaksulla.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

 

 

 

jr13

Instagram