Urheilupalvelut

Heavy Events tarjoaa monipuolista valmennusta ja ohjausta voimalajeihin.


VALMENTAJILLE JA OHJAAJILLE

Heavy Events Trainer™

CERTIFIED TRAINER EDUCATION (HEAVY EVENTS TRAINER™)  

Heavy Events tarjoaa koulutusta personal trainereille ja valmentajille, jotka haluavat syventää tietämystään voimailulajien harjoittelusta ja valmennuksesta. Koulutuksen kautta oppilaat saavat lisää kykyä tarjota erikoistuneempia ohjelmia eri lajeista asiakkailleen lukuisten eri harjoitustapojen lisäksi.


Saadakseen Heavy Events sertifioiduin ohjaajan statuksen oppilaiden ei pidä ainostaan suorittaa raskaita, toiminnan täyteisiä oppitunteja, vaan heidän pitää myös tehdä kuntotestit koulutuksen alussa ja lopussa jossa heidän pitää saavuttaa heille henkilökohtaisesti asetettu kehitystavoite opittuja metodeja käyttämällä. Kehitystavoite on vaadittu, koska se on ainoa keino todella ymmärtää koulutuksen syvemmät osa-alueet ja sen jälkeen oppilaat ovat entistä kyvykkäämpiä antamaan parastaan omille asiakkailleen.


Koulutuksen opettajina ovat Heavy Eventsin omistaja Jyrki Rantanen sekä tunnettuja vierailijoita muista lajeista vahvistettuna eri alojen ammattilaisilla.


Koulutus kestää 4 kuukautta ja se sisältää alku- ja lopputestit sekä koulutus- ja ryhmäharjoittelupäivät neljänä viikonloppuna. Koulutus- ja ryhmäharjoittelupäivinä käydään läpi seuraavat lajit ja muut valmentamisen työkalut:


 • vahvin mies/nainen lajit
 • painonnosto
 • highland games
 • voimanosto 
 • otevoimailu
 • urheiluvammojen ensiapu ja kuntoutus 
 • kehonhuolto, liikkuvuus ja venyttely


Koulutuksen hinta on 1690 € sis.alv. 24% ja se sisältää majoituksen ja ateriat koulutus- ja ryhmäharjoittelupäivinä 2hh huoneissa. Hinta ilman majoitusta ja aterioita on 1390€.


TÄLLÄ HETKELLÄ KOULUTUKSEEN EI OLE VAPAITA PAIKKOJA TARJOLLA!

Jos haluat hakea koulutukseen, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus taustatietoinesi osoitteeseen info@heavyevents.fi


Jos sinut valitaan, niin sinulta veloitetaan ennakkomaksu 200 € (sis.alv 24%), jota ei palauteta mikäli peruutat osallistumisesi. Loppuerä veloitetaan 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Koulutus on mahdollista maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla tai osamaksulla.


Arkivoimaa™

Arkivoimaa™ - ryhmäliikuntatunnilla jokainen saa olla oman elämänsä vahvin mies tai nainen.


Heavy Eventsin Arkivoimaa™ - ryhmäliikuntatunnit ovat uusi ulottuvuus toiminnallisessa harjoittelussa.

Tuntien eri versioissa käydään kehoa läpi kokonaisvaltaisesti kiertoharjoitteluna vahvin mies/nainen-, otevoima- ja Highland Games lajeista simuloiduilla harjoitteilla. Harjoitusten sisältö sopii kaikille perusterveille, voima- ja toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille kuntoilijoille.


Tunneille perehdytään oikeisiin nostotekniikoihin ja luodaan osallistujille arkisessa elämässä tarvittavia, käytännöllisiä arkivoimia.


Heavy Events kouluttaa liikuntakeskusten/toiminnallisten salien ohjaavat tuntien vetämiseen ja tarvittaessa pakettiin saadaan mukaan myös harjoituksiin sopiva välineistö, mikäli salin varustus ei sitä kata. Osa harjoitteista suoritetaan käytännössä jokaiselta kuntosalilta löytyvällä välineistöllä.


Arkivoimaa™ kokonaisuus sisältää:


 • ohjaajien käytännön läheisen koulutuksen (2-8 x 2 vrk tuntimäärästä riippuen).
 • koulutusmateriaalit ja turvallisuusohjeet.
 • kouluttajan läsnäolon ensimmäisillä tunneilla, jotka ohjaajat suorittavat.
 • tarvittaessa välineistöä monipuolisen tuntivalikoiman rakentamiseen. 


Tällä hetkellä valikoimassa on neljä erilaista tuntivaihtoehtoa. (Arkivoimaa™ 1-4).

Kokonaisuuden hintaan vaikuttaa ohjaajien ja valikoimaan otettavien tuntien määrä sekä tarvittava välineistö ja liikuntakeskuksen paikkakunta logistisista syistä. Pyydä tarjous osoitteesta info(@)heavyevents.fi.


Arkivoimaa™ - kokonaisuuden hankinta on ostajalle kertaluontoinen asia - emme peri mitään royalty- yms kuluja tulevaisuudessa, vaan kokonaisuuden ostava liikuntakeskus/toiminnallinen sali saa oikeuden käyttää tuotemerkkiä  kyseisellä paikkakunnalla rajoittamattoman ajan.

Ainoat lisäkulut tulee, mikäli liikuntakeskus haluaa kouluttaa lisää ohjaajia tai jo koulutuksen käyneille koulutetaan lisää tunteja.

YKSTYISHENKILÖILLE JA RYHMILLE

Voimalajivalmennus

Heavy Events tarjoaa valmennuspalveluita voimalajien urheiijoille aloittelijoista ammattilaisiin kansainvälisesti yli 25 vuoden kokemuksella voimailulajeista. Suurin tietotaito on voimamies/nainen lajien parissa, mutta muihinkin lajeihin voi olla annettavaa.


Valmennusmaksut alkaen 150€/kk (sis.alv.24%, 12 kk sopimus) ja se sisältää alkuhaastattelun kirjallisesti, kuukausittaisen harjoitusohjelman sekä yhden kerran (2-3 h) henkilökohtaisen ohjauksen ja tekniikoiden neuvonnan erikseen sovittavassa paikassa. Mikäli tarpeesi on jotain muuta tai et pysty matkustamaan Hämeenlinnaan, niin ota yhteyttä info@heavyevents.fi ja teemme parhaan tarjouksemme sinun valmennukseesi.

Valmennuksen lisäksi myös urheilijoiden managerointi on mahdollista.


Henkilökohtainen valmennus on mahdollista vain ADT-sopimukseen sitoutuneen urheilijan/joukkueen kanssa.


Alla Jyrkin valmennuksessa olleiden urheilijoiden kommentteja:


"Voimamies-lajien tekniikkaguru, joka sai minutkin innostettua kisaamaan vain muutamien viikkojen lajitreenien jälkeen. Valmentajana kannustava ja innokas, olipa sitten kyseessä kiven nosto tai sen heitto"

- Hanna Meltoranta, Suomen Vahvin Nainen, Highland Games PM & SM.

"BEST COACH EVER!" Is the only thing that comes to mind! 6.5 months I had major hip surgery, now I'm deadlifting my pre surgery all time PB with much better technique! Jyrki's attention to detail is phenomenal! I can't imagine where I'll be 6 months from now, with what I've achieved in such a short time!!!"

Elena Rasmussen, Australia´s Strongest Woman, Powerlifter.

"I have followed Jyrkis programs for 1 year now. And the progress I have had, is more than I could ever dream of. He knows what he is doing, and he finds the best way to make me become a stronger me."

- Janne Grandalen, -70kg Strongwoman World Champion, Norway´s Strongest Woman, Scandinavian/Norway´s Strongest Woman -70kg, ""

 


Valmennusleirit ja ryhmävalmennus

Heavy Events tarjoaa eri voimalajeihin keskittyneitä harjoitusleirejä sekä ryhmävalmennuksia sekä omassa toimipisteessään tai asikkaan luona tuoden tarvittaessa myös harjoitusvälineistön mukanaan.


Kenelle? Lajeista kiinnostuneet toiminnalliset salit, kuntosalit, urheiluseurat, urheilijaporukat jne.

Hinnoittelu riippuu osanottajamäärästä ja paikkakunnasta, jossa tapahtuma järjestetään. Pyydä tarjous.


Referensseinä olemme pitäneet harjoitusleirejä mm. Crossfit- ja muilla toiminnallisilla saleilla, kunto- ja voimailusaleilla lukuisilla eri paikkakunnilla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Osallistuessasi harjoitusleireillemme, huomioithan että osallistuminen tapahtuu omalla vastuullasi ja vakuutuksellasi. Muistutamme tästä myös harjoituksen alkaessa.


Voimaharjoittelulajit sisältövät aina loukkaantumisen riskin ammattitaitoisesta valmennuksesta ja suoritusvarmistuksesta huolimatta.


YHTEISTYÖSSÄ

HÄMEEN SANOMAT

SUOMEN VOIMALAJILIITTO

ERÄMESSUT 2022

PALVELUKUMPPANIT