FORSSAN KESÄMESSUT

Lauantaina 7.6.2025

Forssan Kesämessut 7.6.2025

Yleisölle vapaa pääsy – tapahtuma avoinna la 7.6.2025 klo 9.00-18.00.

Tapahtumapaikan osoite: Kutomon alue (Renor) , Kutomon alue (Kutomonkuja), 30100 Forssa.

Näytteilleasettajien kategoriat yleisten osastojen lisäksi: Käsityöt, ruoka ja juoma, Forssan palvelut, rakennus ja remontointi ja paljon muuta.

Messujen oheisohjelmassa Liikut Sää™ Forssa harrastealue, voimailua, musiikkia ja esityksiä. Päivän tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan syksyn 2024 aikana.

Osastokartta ja teema-alueet (riveittäin).

Osastojen koot 2,5 x 5m (parkkiruutu), 3x3m sekä erikoiskoot erikseen sopien.

A- ja G – osastot tuoteryhmää ei ole rajattu.

B – Käsityöt

C – Ruoka ja juoma

D – Rakennus ja remontointi

E – Forssan palvelut

Osastojen hinnat näytteilleasettajille 1.1.2024 alkaen:

2,5x5m (parkkiruutu) 169,00€ sis.alv. 24%

3x3m 149,00€ sis.alv 24%

Yli 15m2 osastot 13€/m2 sis.alv 24%

Mikäli haluat esimerkiksi 2x4m osaston – osta kaksi peräkkäistä osastoa verkkokaupastamme. Yksittäisen tapahtuman osastoja voi ostaa vain verkkokaupastamme. Mikäli olet kiinnostunut kaikki tapahtumat kattavasta kumppani- ja markkinointisopimuksesta, niin ota yhteyttä myyntiimme.

Näytteilleasettajille – katso aikataulut ja tarkemmat tiedot verkkokaupastamme ja tilaa osastosi mukaan syksyn parhaaseen myyntitapahtumaan Loimua-areenalle! Tapahtumassa tarjolla rajallinen määrä sekä sisä-, että ulko-osastoja. Kahvila- ja ravintolapaikkoja rajallinen määrä. Kahvitarjoilu on sallittua vain kahvila- ja ravintolaosastoilla.

Osta oma osastosi suoraan verkkokaupastamme – tutustuthan myös verkkokaupan tuotetiedoissa oleviin osallistumisehtoihin.

Lisätietoja näytteilleasettajille:

Voit ostaa oman osastosi kätevästi verkkokaupastamme (linkki alempana). Mikäli osasto näkyy kaupassa, se on vielä saatavilla – huomioithan tuoteryhmärajoitukset osasssa osastoissa. Kerro maksun lisätiedot kohdassa tuotteet/palvelut, joita osastollesi on tulossa. Emme varaa osastoja erikseen. Ostotapahtuma on varaus. Huomioithan myös osallistumis- ja peruutusehdot.

Verkkokaupassa osaston ja tarvittavat lisäpalvelut voi maksaa kätevästi Paytrail-palvelun kautta yleisimmillä verkkopankki- ja korttimaksuilla, Alisa yrityslaskulla, Mobile Paylla, Pivolla, Siirrolla, Walleylla tai OP tililuotolla sekä OP Laskulla. Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilaustiedot ja linkin, josta voit ladata kirjanpitokelpoisen kuitin.

Tutustu tapahtumien OSALLISTUMISEHTOIHIN.

Tapahtumassa mukana

Yhteistyössä

myynti@kantahameenmessut.fi
045 6735 769
(puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 10-15)