Hämeenlinnan Talvimessut

LOIMUA-areena, lauantaina 1.2.2025

Talvimessut

Hämeenlinnan Talvimessut 1.2.2025

Yleisölle vapaa pääsy – tapahtuma avoinna la 1.2.2025 klo 9.00-18.00.

Tapahtumapaikan osoite: Loimua-areena, Härkätie 17 B, 13130 Hämeenlinna. Areenan pihalla on rajallinen määrä ilmaista parkkitilaa ja tapahtumaan pääsee Hämeenlinnan keskustasta myös Lehdon Liikenteen messubussilla (2€/suunta). Loimua-areenan aulassa narikka (2€/hlö).

Näytteilleasettajien kategoriat yleisten osastojen lisäksi: talvi- ja muut harrasteet, vaatteet, terveys ja hyvinvointi, tietotekniikka ja pelit, matkailu, sekä antiikki ja keräily. Messujen oheisohjelmassa nuorallatanssiesitys sekä muita ohjelmanumeroita ja messupäivän kruunaa upea tulishow areenan pihalla. Päivän tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan syksyn 2024 aikana.

Osastojen koko: A 2x2m, B-G 4x4m (pl. E9-11 4x6m ja G14 10x10m), ulko-osastot 3X4M.

A- osastojen tuoteryhmää ei ole rajattu.

B – Talviharrastukset

C – Terveys ja hyvinvointi

D – Vaatteet

E -Tietotekniikka ja pelit

F – Matkailu

G – Antiikki ja keräily

Osastojen hinnat näytteilleasettajille 1.1.2024 alkaen:

2x2m 189,00€ sis.alv. 24%

4x4m 399,00€ sis.alv 24%

Ulko-osastot 3x4m 189€ sis.alv 24%

Mikäli haluat esimerkiksi 2x4m osaston – osta kaksi peräkkäistä osastoa verkkokaupastamme. Yksittäisen tapahtuman osastoja voi ostaa vain verkkokaupastamme. Mikäli olet kiinnostunut kaikki tapahtumat kattavasta kumppani- ja markkinointisopimuksesta, niin ota yhteyttä myyntiimme.

Näytteilleasettajille – katso aikataulut ja tarkemmat tiedot verkkokaupastamme ja tilaa osastosi mukaan joulun tunnelmallisimpaan tapahtumaan Hämeensaareen! Tapahtumassa tarjolla rajallinen määrä sekä sisä-, että ulko-osastoja. Kahvila- ja ravintolapaikkoja rajallinen määrä. Kahvitarjoilu on sallittua vain kahvila- ja ravintolaosastoilla.

Osta oma osastosi suoraan verkkokaupastamme – tutustuthan myös verkkokaupan tuotetiedoissa oleviin osallistumisehtoihin.

Lisätietoja näytteilleasettajille:

Voit ostaa oman osastosi kätevästi verkkokaupastamme (linkki alempana). Mikäli osasto näkyy kaupassa, se on vielä saatavilla – huomioithan tuoteryhmärajoitukset osasssa osastoissa. Kerro maksun lisätiedot kohdassa tuotteet/palvelut, joita osastollesi on tulossa. Emme varaa osastoja erikseen. Ostotapahtuma on varaus. Huomioithan myös osallistumis- ja peruutusehdot.

Verkkokaupassa osaston ja tarvittavat lisäpalvelut voi maksaa kätevästi Paytrail-palvelun kautta yleisimmillä verkkopankki- ja korttimaksuilla, Alisa yrityslaskulla, Mobile Paylla, Pivolla, Siirrolla, Walleylla tai OP tililuotolla sekä OP Laskulla. Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilaustiedot ja linkin, josta voit ladata kirjanpitokelpoisen kuitin.

Tutustu tapahtumien OSALLISTUMISEHTOIHIN.

Tapahtumassa mukana

Yhteistyössä

myynti@kantahameenmessut.fi
045 6735 769
(puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 10-15)