Heavy Events Oy

Tarjoamme myös muita palveluita:

Kierrätyspalvelut

Tarjoamme monipuolisia kierrätyspalveluita yhteistyökumppanimme Teräskolmion kanssa Kanta-Hämeen alueella niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin henkilöille. Mikäli haluat kierrätysmetallisi kierrätykseen helposti, vastuullisesti ja parhaaseen päivän hyvityshintaan, niin ota yhteyttä ja teemme tarjouksen. Ilmainen arviointi Hämeenlinnan keskusta +10km alueella.

Noudamme myös pienempiä eriä ja ostamme myös jalometallit. Huomioithan, että maksut tapahtuvat ainoastaan tilisiirtoina ja yksityisiltä myyjiltä tarkistamme henkilöllisyyden ja henkilötiedot kirjataan kirjanpitoon.

Muut kierrätyspalvelut

Tarjoamme myös kustannustehokkaat muutto- ja kuolinpesien tyhjennykset ja tarvittaessa myös loppusiivoukset yhteistyökumppanimme kanssa.

Toiminnassa pyritään tehokkaaseen kierrätykseen jätekulut minimoiden, jolloin myös asiakkaan lasku pienenee. Parhaassa tapauksessa me maksamme asiakkaalle. Ilmainen arviointi.

Muuttopalvelut

Tarjoamme myös kustannustehokkaat pienmuuttopalvelut ja tarvittaessa myös suuremmatkin muutot myös Eurooppaan yhteistyökumppanimme kanssa.